Dag allemaal,

In opdracht van een koffieproducent zijn wij voor onderzoeken op 23, 24 en 25 april (sessie 25 april is specifiek voor instellingen / organisaties in de gezondheidsbranche) in Amsterdam op zoek naar facilitymanagers, inkoopmanagers, hoofden facilitaire zaken en beheerders van professionele koffiemachines van bedrijven, instellingen en organisaties.

Het onderwerp van het onderzoek is het gebruik en beheer van professionele koffiemachines.

De gesprekken vinden plaats tussen 19.00 en 21.00 uur.

We zoeken hiervoor organisaties / bedrijven die meer dan 4 professionele koffiemachines in hun bedrijf / organisatie hebben staan en middels discussiegroep hun ervaringen willen delen over het gebruik en beheer van professionele koffiemachines.

De koffieproducent wil gedurende de groepsdiscussie bedrijven en ondernemers een tool / app voorleggen waar men koffiemachines mee kan beheren op diverse vlakken, zoals voorraad, onderhoud etc. Ook wil zij graag vanuit bedrijven / organisaties weten waaraan zo'n beheertool / app aan zou moeten voldoen om een koffiemachine te kunnen managen / beheren. Het is niet essentieel welk merk koffiemachines bedrijven hebben.

De onkostenvergoeding bedraagt € 150.- voor inbreng in het onderzoek. Als deelnemers of organisaties het op prijs stellen dat de onkostenvergoeding wordt overgemaakt aan een goed doel, is dit eveneens mogelijk. Deelname wordt anoniem verwerkt in het onderzoek.

Wij benadrukken dat het bedrijf of organisatie welke deelneemt aan dit onderzoek, niet na deelname nog benaderd wordt voor evt. marketing of

promotiedoeleinden van koffie, machines etc. voor koffieproducent.

Deelname gaat puur om de inbreng van kennis, ervaring en ideëen en het doel van dit onderzoek is een beter inzicht te krijgen in het huidig beheer en waar een beheer tool / app aan zou moeten voldoen om koffiemachines goed te kunnen managen.

Tevens zijn werkplekgesprekken mogelijk van 1 uur tegen onkostenvergoeding van € 75,-. Dag en tijd tussen 19 en 25 april in overleg.

Facilitymanagers, inkoopmanagers, beslissingsbevoegden aangaande koffiemachines in het bedrijf / organisaties , operators die in bedrijf machines beheren (wellicht facilitymedewerker die deze taak heeft zoals schoonmaak, bijvullen, beheren etc), zijn tevens van harte welkom voor deelname.

Opgave graag per email naar: opinie_vormgeving@live.nl onder vermelding van het onderstaande:

- Uw naam

- Uw telefoonnummer

- Uw functie

- Naam van het bedrijf of de organisatie waarin u werkzaam bent.

Hartelijke groet,

Marianne en Erika