Schoonmaakadvies en -begeleiding

RW2 biedt onafhankelijk advies en totale begeleiding op het gebied van schoonmaakonderhoud in bedrijven, hotels en instellingen. RW2 heeft ruim tien jaar ervaring in de commerciële schoonmaakbranche.

RW2 kan u, op basis van een gedegen contractbeoordeling, vrijblijvend een deskundig advies geven met betrekking tot de prijs-kwaliteitsverhouding van het schoonmaakonderhoud in uw situatie.

Zo krijgt u een objectief beeld van de kosten en knelpunten.

Daarnaast kan RW2 als interim manager tijdelijk de volledige verantwoordelijkheid voor het schoonmaakonderhoud in uw bedrijf of instelling op zich nemen. Noodzakelijke herstructureringen en/of optimaliseringen kunnen worden doorgevoerd, terwijl wordt zorg gedragen voor continuïteit en kwaliteit.

Als interim manager is RW2 tevens inzetbaar als opstart-manager die samen met de direct leidingevende het object dusdanig opstart dat deze voldoet aan alle voorwaarden die met de klant zijn overeengekomen. Niet alleen kijkend naar de prijs maar zeker ook naar de afgesproken kwaliteit.

Tot slot behoort het organiseren en begeleiden van eenmalige schoonmaakwerkzaamheden tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld na de oplevering van nieuwbouw.

Belt u gerust indien u technische, organisatorische of financiële vragen op schoonmaakgebied heeft.