Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op facilitymanagement.startpagina.nl

Vacature: Facilitair Coördinator

  • C. Haring

    Facilitair coördinator

    ICSworksitemanagement is op zoek naar een Facilitair coördinator. Als Facilitair coördinator implementeer je verhuisplannen en werkplekconcepten bij opdrachtgevers.

    Wij zijn…

    ICSworksitemanagement richt zich op de directievoering en toezichtrol binnen de uitvoerende bouwprocessen op met name tactisch niveau. Daarnaast implementeren we facilitaire adviezen binnen onderwijsorganisaties en verrichten we operationele werkzaamheden voor diverse diensten binnen gemeenten. ICSworksitemanagement is een aparte BV binnen de ICS-groep, waarbij we nauw samenwerken met ICSadviseurs.

    Jij bent…

    Je bent in het bezit van een relevante afgeronde MBO opleiding en je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring. Je vindt het leuk om verhuizingen te begeleiden en coördineren en je bezig te houden met werkplekconcepten. Je toont graag initiatief, je bent een talent in organiseren en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je representatief, stressbestendig en denk je in oplossingen. Je hebt zeker geen kantoorbaan: je werkt op locatie en bent veel onderweg, maar dat vind jij geen probleem.

    In je rol als Facilitair coördinator…

    • Implementeer je verhuisplannen en werkplekconcepten bij met name overheid en onderwijsinstellingen;

    • Onderhoud je contacten met leveranciers, verhuisbedrijven, opdrachtgevers en adviseurs van ICSadviseurs;

    • Denk je mee met de adviseur van ICSadviseurs over de inrichting van een gebouw of ruimte;

    • Voer je op projectbasis werkzaamheden uit.

    Wij bieden…

    Als je op zoek bent naar een uitdagende en zelfstandige functie waarin je veel kunt leren, dan ben je bij ICSworksitemanagement op de juiste plaats. Je ontvangt interne begeleiding voor het uitoefenen van je functie. Als Facilitair coördinator voer je je werkzaamheden uit onder rechtstreekse verantwoordelijkheid van de betreffende opdrachtgever.

    Enthousiast?

    Wij maken graag kennis met je. Je sollicitatie en uitgebreide cv kun je sturen aan Carien Haring, HR adviseur: charing@icsadviseurs.nl

    Voor meer informatie over de vacature kun je bellen of mailen naar Dirk Ernsten, directeur ICSworksitemanagement:

    T. 06 – 10 13 50 44

    E. dernsten@icsworksitemanagement.nl

  • Laura Kramer

    Betreft: Sollicitatie Facility Coordinator ICS Worksitemanagement

    Geachte heer/mevrouw,

    Via de website www.facilitymanagement.startpagina.nl las ik de vacature: Facilitair Coördinator bij ICS Worksitemanagement.

    Als afgestudeerd Facility Manager aan de Hogeschool INHOLLAND in Diemen, met als specialisaties Management Skills, Services and Hospitality en Leisure and Business Events en al aardig wat ervaring in de facilitaire wereld, spreekt deze functie mij erg aan.

    In juni 2008 ben ik afgestudeerd. Mijn afstudeeronderwerp was de toepasbaarheid van Service Level Agreements in een facilitaire regieorganisatie. Gezien de opgebouwde kennis is mij gevraagd om met drie gerenommeerde Facility Managers (Corus, Schiphol Group en Ministerie van Financiën) mee te werken aan een boek over dit onderwerp. Tevens heb ik aan de organisatie van de presentatie van dit boek, tijdens de Facility Managementbeurs in Den Bosch, meegewerkt. Een exemplaar van dit boek kan ik u eventueel toesturen.

    Na het afronden van dit boek heb ik als trainee een aantal grote facilitaire projecten gedaan als facilitair projectmanager bij Flora Holland in Aalsmeer. De projecten die ik hier deed waren zeer uiteenlopend en verantwoordelijk. Zo heb ik een aanbesteding groenonderhoud buiten gecoördineerd, 71 koffieautomaten vervangen met het daarbij behorende onderzoek, nieuwe binnenbeplanting voor het hele pand gerealiseerd en de gehele contractprocedure begeleid en een strakker schema voor de schoonmaak met de daarbij behorende SLA gemaakt.

    Na deze projecten bij Flora Holland heb ik besloten om een Engelse cursus/studie op te pakken. Ik heb er voor gekozen om dit bij de Converse International School of Languages in San Diego, Amerika te doen. Deze cursus heb ik met veel succes afgerond en nu ben ik klaar om me voor langere tijd aan een functie/bedrijf te binden.

    Ik was meteen ontzettend enthousiast over de vacature. Facility Management is gewoon helemaal mijn vakgebied en ben daar dan ook erg actief in. Zo ben ik ook bestuurslid bij de Stichting F-MEX. Dit is een facilitaire netwerkorganisatie dat kennis en ervaringen met vakgenoten deelt. Mijn taken als bestuurslid zijn het organiseren en coördineren van businessevenementen. Daarnaast schrijf ik iedere zes weken een column in het facilitaire weekblad: Facilitair Gebouwbeheer.

    Ik hou ontzettend van uitdagingen en van afwisseling. Bij de baan die jullie bieden binnen jullie afdeling facility management is dit helemaal terug te vinden. Daarnaast is het een baan met veel verantwoordelijkheid. Hier heb ik in mijn functie als projectmanager bij Flora Holland, ook al ervaring mee gehad en dit is erg goed uitgepakt en voelde me daarmee dan ook als een vis in het water.

    Daarnaast ben ik iemand die erg georganiseerd werkt en absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit heb. Ik doe er alles aan om de gestelde doelen te behalen en ben dan ook altijd erg resultaatgericht. Ik ben wel van mening, dat je goede resultaten niet in alleen kan bereiken en daarom in goed teamverband samen moet kunnen werken. Ook ben ik erg creatief en altijd op zoek naar goede ideeën en goede en innovatieve oplossingen.

    Eigenlijk wil ik teveel noemen om in aanmerking te komen voor deze geweldige baan daarom wil ik graag de gelegenheid krijgen om mijn ervaring en motivatie persoonlijk toe te komen lichten.

    Hoogachtend,

    Laura Kramer

  • p.j.denuijl

    Geachte mevrouw of Heer,

    Bij deze wil ik solliciteren op de functie facilitair coördinator. Het lijkt mij een interessante en uitdagende baan. Ik ben vooruitstrevend, durf beslissingen te nemen en denk oplossingsgericht.

    Momenteel ben ik werkzaam bij Partners in Technisch Beheer te Rotterdam als mutatie-opzichter, alwaar ik een aantal interne en externe opleidingen gevolgd op het gebied van woningbouw (dakbedekking/valbeveiliging, coating van beton, vochtbescherming gevels, conditiemeting). Vanuit dit bedrijf ben ik gedetacheerd bij de woningcorporatie Progrez te Dordrecht als wijkbeheerder. Ik controleer binnengekomen klachten van huurders en zet de werkzaamheden uit bij aannemers. Dit doe ik in de wijken Crabbehof en Sterrenburg. De diversiteit in deze wijken is hoog, zodat ik mijn sociale en communicatieve vaardigheden goed kan gebruiken. Er moet veelvuldig opgetreden worden met tact en beleid.

    Hiervoor was ik werkzaam bij de Dienst Openbare Bibliotheek op de afdeling Facilitaire Zaken. Deze dienst heeft een Centrale en 18 wijkvestigingen. Wij verzorgden het klein en groot onderhoud van de wijkvestigingen. Op bouwkundig gebied heb ik begrotingen aangevraagd voor schilderwerk, dubbelglas HR++, voegwerkzaamheden etc. Als afdeling werkten wij samen met verschillende instanties, zoals OCW, FAD en brandweer, maar bijvoorbeeld ook met welzijnsinstellingen. Verder had ik contact met diverse aannemers en beheerders van gebouwen.

    Ik zou het een grote uitdaging vinden om deze baan te vervullen, omdat ik denk dat ik de juiste vaardigheden bezit. Verder kan ik overweg met Excel en Windows vista.

    Met Vriendelijke Groet,

    Peter den Uijl

    Loosduinse Hoofdstraat 622

    2552 BH Den Haag

    Tel:06-31046342

    Persoonlijke Gegevens

    .

    Naam: Peter den Uijl

    Geboortedatum: 06-04-1957

    Adres: Loosduinse Hoofdstraat 622

    2552 BH Den Haag

    Tel: 06-31046342(privé)

    E-Mail: p.j.denuyl@ziggo.nl

    Werk Ervaring

    Vanaf 5-10-2009 t/m 31-12-2009

    Complexbeheerder

    Gedetacheerd bij Vidomes door de firma Efcon.

    Het houden van spreekuren op 3 complexen plus het uit zetten van werkzaamheden bij derden. Uitvoeren van mutaties en epa opname (energieprestatieanalyse) met een pda.

    Vanaf 1-10-08 t/m 1-10-2009

    Mutatie opzichter

    Bij de firma Pitbeheer (partners in technisch beheer) als mutatieopzichter. Wij werken voor VvE`s en woningcorporatie.

    Gedetacheerd als wijkbeheerder bij woningcorporatie Progrez in Dordrecht.

    Werkzaamheden bestaan uit het opnemen van storingen en uitzetten naar aannemers, plus het controleren van de schoonmaak, verlichting en meerdere bouwkundige zaken.

    01-01-02 t/m 31-09-2008

    Coördinator Facilitaire zaken bij de Dienst Openbare Bibliotheek Den Haag.

    Coördineert de dagelijkse werkzaamheden van logistiek tot storingen, festiviteiten, meerjarenonderhoud en verbouwingen.

    Zorgt voor bouwkundige offertes en schildersrapporten, vergunningen bij aannemers, stadsdelen en brandweer.

    Planningen maken voor werkzaamheden zowel binnen de centrale als op de filialen.

    Geeft dagelijkse leiding aan storingsmonteurs en controleert daarnaast ook de werkzaamheden.

    Onderhoud contacten met leveranciers, aannemers, VVE beheerders, stadhuis, brandweer, stadsdelen en andere instanties binnen en buiten de gemeente.

    Coördineren en bijstaan van grote festivals zoals Nederland Leest, Kinderboekenweek, Huf festival, lezingen in het veld, enz.

    Bouwkundige werkzaamheden, vervangen van ketelhuizen, voegwerk, vervangen van dakbedekkingen en pannendaken, schilderwerk zowel buiten als binnen, alarminstallaties laten installeren, elektrische installaties, kozijnen enz.

    01-01-1995 t/m 31-12-2001

    .

    Bedrijf: Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn (OCW)

    Werkzaam als onderhoudsmonteur centrale verwarming.

    Het werkveld bestond uit scholen, sporthallen, sportvelden; sproei-installaties, ketelhuizen en buurthuizen.

    01-01-1991 t/m 31-12-1994

    Onderhoudsmonteur centrale verwarming.

    Bedrijf: Dienst Onderwijs

    Werkzaamheden bestonden uit onderhoud op scholen, brandmeldinstallaties, stoomketelhuizen.

    Verbouwen van scholen

    Onderhoud van sporthallen en kinderdagverblijven.

    01-01-1983 t/m 31-12-1990

    Onderhoudsmonteur centrale verwarming

    Bedrijf: Gemeentewerken

    Werkgebieden: woningen, scholen, sporthallen, zwembaden, sportvelden,

    Monumenten, buurthuizen, GGD, Brandweer, bejaardenflats, enz.

    01-01-1980 t/m 31-12-1982

    Constructie Bankplaatwerker

    Bedrijf: Gemeentereiniging

    Reviseren van kolkenzuigers, huisvuilwagens, kliko`s, tractoren voor winteronderhoud pekel en zomers voor het strandonderhoud, ambulancewagens, wagenpark voor de wethouders, fietsen, enz.

    01-01-1978 t/m 31-12-1979

    Constructie bankplaatwerker/spuiter

    Bedrijf: Daf Service West

    Werkzaamheden bestonden uit het uitdeuken en spuiten van nieuwe en gebruikte vrachtauto’s

    Carrosserie inkorten en verlengen.

    01-02-1976 t/m 31-12-1977

    Constructie bankplaatwerker/spuiter

    Bedrijf: Ten Brummeler Volvo

    Werkzaamheden bestonden uit het uitdeuken en spuiten van nieuwe en gebruikte vrachtauto`s

    Het spuiten van nieuwe wagens in overleg met de klant plus inkoop van de materialen bij Sikkens.

    01-08-1974 t/m 31-12-1976

    Leerling plaatwerker

    Bedrijf: NHTM (Nederlandse Huistelefoon Maatschappij)

    Werkzaamheden: massa productie, grote centrales voor politie en brandweer.

    OPLEIDINGEN

    • 1970 t/m 1973: LTS Metaal Bewerking

    • Lasdiploma autogeen lassen voor beginners

    • Lasdiploma autogeen lassen voor gevorderden

    • Lasdiploma elektrisch lassen voor beginners

    • Lasdiploma elektrisch lassen voor gevorderden

    • SOK: Monteur centrale verwarming

    • SOK: Onderhoudsmonteur centrale verwarming

    CERTIFICATEN

    • HR Applicatiecursus 1998

    • Conditiemeting 2004 (FMH)

    • Voorbereiding en Organisatie van het onderhoud 2006 (FMH)

    • Gebouwenbeheer 2007(FMH)

    • Conditiemeting 2008 (Ibv)

    • Texa daken

    PC VAARDIGHEDEN

    Vertrouwd met Microsoft Word, Excel , Outlook.

    INTERESSEN EN AANVULLENDE INFORMATIE

    • Fervent wandelaar en fietser

    • Rijbewijs: BE

    • Muziek: blues.

    • In de jaren negentig vrijwilligerswerk bij Ipse project kleinschalig wonen.

    REFERENTIE`S

    Dienst openbare bibliotheek DenHaag

    John van der linden

    Tel:070-3534584