Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op facilitymanagement.startpagina.nl

Vacature: INKOPER Research - ICT

  • Smeets'adviesgroep

    De afdeling:

    De afdeling Inkoop & Logistiek is onderdeel van het cluster Facilitair Bedrijf. De afdeling heeft in totaal 20 medewerkers. De afdeling inkoop is ingedeeld in twee accountgerichte inkoopteams (Medisch-Facilitair en Research-ICT). Deze teams zijn verantwoordelijk voor het op projectmatige wijze afstemmen en vastleggen van het totale artikelassortiment en zorgen voor voorbereiding, onderhandeling en afsluiten van contracten en contractmanagement.

    De afdeling logistiek is verantwoordelijk voor de gehele goederenstroom binnen de organisatie. Daarnaast is de afdeling logistiek ook verantwoordelijk voor het decentraal bevoorraden van diverse magazijnen binnen het instituut.

    De functie:

    ? Je stelt plannen op aangaande het toegewezen inkooppakket, inclusief de realisatieplanning. Hierbij maak je de vertaalslag van het tactische gedeelte van het inkoopproces naar de te volgen inkoopstrategieën, inkoopmethoden en toepassingen (met andere woorden: je vertaalt en communiceert de te volgen inkoopstrategie);

    ? In dit kader verzorg je op projectmatige en planmatige basis de inkoop van machines, apparatuur, installaties, goederen en diensten;

    ? Je stuurt inhoudelijk de twee Assistent Inkopers aan;

    ? Je adviseert en ondersteunt de interne klant (o.a. het management) bij het tot stand komen van technische- en functionele specificaties, de keuze tot koop, huur, lease en een eventuele uitbesteding;

    ? Met jouw kennis en ervaring voer je analyses, plannen, planningen en activiteiten uit, gericht op relatiebeheer met en tussen interne afdelingen, gebruikersgroepen en bestaande plus potentiële leveranciers;

    ? Je verzorgt het leveranciersmanagement op basis van eigen prestatiemetingen en contractuele prestatie-indicatoren;

    ? Ook heb je een coördinerende en adviserende rol binnen projectteams voor assortimenten en investeringen, gericht op onderzoek van de leveranciersmarkt en het selecteren en contracteren van deze leveranciers;

    ? Je maakt periodiek rapportages over geplande en gerealiseerde inkoopactiviteiten, het behalen van de inkoopdoelstellingen en de gerealiseerde besparingen;

    ? Je doet interne- en externe presentaties over de inkooporganisatie en inkoopresultaten.

    Functie eisen:

    Je bent in het bezit van een HBO-diploma HEAO-CE/EJ, aangevuld met NEVI-1 en 2 en liefst enige jaren werkervaring als inkoper. Je koppelt een resultaatgerichte instelling aan een klantvriendelijke benadering en bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Computerervaring met onder meer MS office is een must. Bij voorkeur heb je bekendheid met Oracle of andere ERP programma?s (b.v. SAP). Verder beschik je over een goed gevoel voor humor en een leergierig karakter.

    Locatie: Amsterdam

    Specialisme: Zorgsector

    Regio: Noord-Holland

    Salarisindicatie: ? 37.000 - ? 41.000

    Startdatum: zo spoedig mogelijk

  • J.H. Houtkamp

    Betreft: Inkoper

    Geachte heer/mevrouw,

    Daar mijn ambitie vooral ligt op het realiseren van inkoopprojecten trok de functieomschrijving van deze vacature mijn aandacht.

    De meest aansprekende taak binnen deze functie is voor mij het bewaken dat de leveranciers presteren conform de service level agreement. De afgelopen 14 jaar heb ik het inkopervak bij ABN-AMRO Bank, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Belastingdienst en UWV uitgevoerd. In deze jaren heb ik, in nauwe samenwerking met juristen, een groot aantal overeenkomsten opgesteld.

    Ik vertrouw erop dat ik de kans krijg om u, in een gesprek, van mijn capaciteiten als inkoper te overtuigen.

    Hoogachtend,

    Jan Houtkamp

    Christiaan Huygensplein 8 2hg

    1098 RB Amsterdam

    Personalia:

    Naam Ir. J.H. Houtkamp (Jan)

    Adres Christiaan Huygensplein 8 2hg, 1098 RB Amsterdam

    E-mail jan.houtkamp@online.nl

    Geboortedatum 17 augustus 1949

    Geboorte plaats Amsterdam

    Opleiding:

    2008 - Heden Nevi 2

    2004 - 2005 Nevi 1 diploma: 1 december 2005

    1972 - 1978 TU Delft – Electronica diploma: 5 mei 1978

    1963 -1969 hbs.-B diploma: 7 juni 1969

    Cursussen:

    • Workshop ISPL, vendormanagement, onderhandelen contractual awareness (Heliview)

    Werkervaring:

    2011 - 2012 Uwv

    Functie: inkoopadviseur

    2010 - 2011 de Belastingdienst te Apeldoorn

    Functie: Senior inkoper

    Een aantal contracten, welke binnen mijn portfolio “gegevens infrastructuur” (Business Intelligence-, ECM-, RDBM sofware) vielen, zijn door mij verlengd.

    2006 - 2010 Ministerie van Buitenlandse Zaken

    Functie: Contractmanager

    Als gedetacheerd bij Ministerie van Buitenlandse Zaken (in deze periode waren achtereenvolgend Mitopics B.V. te Gouda en Worp Personeel B.V. te Purmerend mijn werkgever) waarborgde ik dat de contracten, welke onder mijn beheer vielen (telecom), optimaal werden uitgenut. Daarnaast heb ik de EU aanbesteding Breedband Satelliet Terminal, en de EU aanbesteding PABX-centrales uitgevoerd. Daarnaast heb ik de nadere overeenkomsten vallende onder respectievelijk OT2006 Raamovereenkomst Datacommunicatie, Vast-Mobiel en Vast-Retail gerealiseerd.

    1978 - 2006 ABN AMRO Bank N.V

    Functie: Contractmanager (2004 – 2006)

    Diverse service-, onderhoud- en diensten contracten onder een mantelcontract gebracht. Daarnaast zorgde ik er voor dat de software contracten welke onder mijn beheer vielen zo optimaal werden uitgenut.

    Functie: Purchasing/Vendor Manager (2001 – 2004)

    Ik heb rond de 100 contracten (Software-, Softwaremaatwerk-, onderhoud-, hosting- en inhuurcontracten) uitonderhandeld. Bewerkstelligde dat de leveranciers, die binnen mijn portfolio vielen, optimaal presteerden.

    Functie: Inkoper (1999 – 2001)

    Binnen het decision making team had ik de verantwoording voor het uitsturen van RfI en RfP.

    Functie: Projectleider automatisering (1993 – 1999)

    Had de verantwoordelijkheid voor de performance van de midrange systemen (AS/400) en PC systemen welke in 70 landen stonden opgesteld.

    Functie: Groepsmanager (1985 – 1993)

    Ontwikkelde met zijn team de middleware software op de midrange line van Olivetti. Ontwikkelde het kantorennetwerk (SNA en Cics).

    Functie: Systeemprogrammeur (1978 – 1985)

    Ontwierp en ontwikkelde de middleware voor 8100 (IBM) systemen en P850(Philips) systemen.