Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op facilitymanagement.startpagina.nl

Gezocht baan in het Noorden van Nederland

  • J.T. Meindertsma

    Geachte lezer,

    Momenteel ben ik werkzaam als Hoofd Facilitaire Zaken bij een zorginstelling in het Noorden van Nederland. Gezien het tijdelijke karakter van de betrekking (tot 23 oktober 2001) ben ik op zoek naar een functie van gelijkwaardig niveau op het gebied van facilitaire dienstverlening.

    Indien u mij een nieuwe uitdaging kunt bieden, zie ik uw reactie graag tegemoet via bovenstaand e-mailadres.

    Met vriendelijke groet, Tjeerd Meindertsma

  • Len Nolles

    Goedemorgen mijnheer Meindertsma,

    Ik kreeg vanochtend uw advertentie onder ogen en vraag me af of u momenteel nog uitkijkt naar een vervolgstap in uw carriere.

    Graag zou ik met u in contact komen om te bespreken of u geïnteresseerd bent in opname voor bemiddeling door ons bureau.

    Facility P&O Services, Werving en Selectie is een bureau, gespecialiseerd in het invullen van hoger- en topkaderfuncties binnen de facilitaire branche. Het gaat hierbij om leidinggevende, commerciële en beleidsmatige functies bij zowel facilitaire dienstverlenende bedrijven als organisaties met een facilitaire dienst .

    Op onze website www.facilityw-s.nl treft u meer informatie aan over ons bureau en een greep uit ons vacature aanbod. Ook heeft u de gelegenheid hierop het inschrijfformulier in te vullen en ons toe te mailen, vergezeld met een recent c.v.

    Graag hoor ik uw reactie en verblijf met vriendelijke groet,

    Facility P&O Services, Werving en Selectie

    Len Nolles

    adviseur

    >

    >

    >

    >

    >

  • Rene Koenen

    Schrijf je gratis bij ons in!

    http://www.facilityportal.nl